tisdag 12 juli 2016

Mormors födelsedag och en hjärtekrossad duva

Jag hittade en död duva under trappen här. Den verkade ha gått in där och lagt sig för att dö av ålder eller sjukdom, för den såg inte skadad ut alls. Eller så dog den av hjärtesorg, sa mamma, för hon hade sett ett duvpar bråka kvällen innan, och nu sitter det en ensam duva på telefonlinan här utanför. :( Vi begravde den igår, och Flora och jag sjöng "Imse Vimse spindel" för den och Lilly och Alfred hittade på egna sånger. Lillys var mest hittepåord, men Alfred sjöng att han hoppades att duvan nu har det bra, har mycket mat och många ungar och lite annat sånt fint. <3
Alfred fick åka hoverboard med syssling Maja igår innan hennes familj drog från kylan och regnet till Cypern i en vecka.
Och idag fyllde mormor år. Då måste man ju vara fin!
Jag tycker inte att våra tjejer är särskilt lika varann i verkligheten, men såhär på kort ser jag att de ju är rätt lika varann ändå, bortsett från att Lilly är två kilo större och att deras hår är så olika.
Lilly lärde sig bemästra stora kameran helt själv!
Vissa kort blev lite suddiga, men andra blev riktigt bra (fast inte jag, så det fick bli det här att visa ändå).
Sen ville jag ta kort även på finklädde storebror, men oj vad barnen inte var sugna på det då. Oerhört o-munter stämning, tills jag satte på en film på mobilen och höll den över huvudet och fotade med stora kameran istället...
Sen åt vi en massa tårta, och oerhört nog lyckades båda tjejerna hålla sina klänningar rena från spill! De börjar bli så stora.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar