söndag 14 februari 2016

Plötsligt händer det

Plötsligt idag hände det här!

Efter drygt åtta år tillsammans lade Christopher upp nio bilder på Instagram, som när jag tittade på hans profilsida bildade en hel bild av mig med texten "Sara vill du gifta dig med mig?" skriven uppochner över bilden. :)
Och det var ju inte mycket att tveka på, så nu har jag på mig en pytteliten provisorisk förlovningsring som han tydligen har gömt för mig i fem år... (jag var tvungen att flytta den till lillfingret sen för den nöp mig)
Jag är inte bra på romantik, så jag kan inte riktigt skriva något sånt där härligt kärleks-bröllopigt här, mer än att Christopher är helt fantastisk; jag har känt mig helt bekväm och trygg med honom från dag ett, vi är både väldigt lika och väldigt olika, han är världsbäst på att få mig att känna mig älskad och snygg dessutom, och han är en helt underbar pappa. Och jag älskar honom oerhört mycket.
Nu över till det vanliga blogginlägget. :) I morse drog jag fram min gamla dammiga pyssellåda för första gången sen jag fick barn, för Alfred ville göra ett alla hjärtans dagkort till mormor, så det blev pyssel med pyttesmå "vuxenpärlor", paljetter och glitter efter frukost.
Det var roligare att plocka pärlor med min miniskopa än vad det var att göra själva kortet, tydligen.
Men de kämpade på väl!
Sen skulle vi gå till lekparken, och jag var på rätt dåligt humör, för barnen bråkade och gnällde nåt helt vansinnigt, och det kulminerade med att Lilly absolut icke ville ha på sig hjälmen när tjejerna skulle testa springcyklarna utomhus för första gången.
Hon skrek och skrek utmed hela vår gata fram till korsningen, medan Flora kutade på i superfart, hur duktig som helst. Så jag var på uruselt humör, fram tills att jag skulle instagramma just den här bilden och upptäckte Christophers frieri. :) Det räddade ju den här dagen ganska lätt, kan man säga.

10 kommentarer:

  1. Åh LYCKA vilket underbart frieri så fint!
    Vad stora barnen hunnit bli inte haft så mkt tid att följa dig sen sista tvillingparet föddes i somras men nu så...

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack så mycket! :) Vad roligt att höra från dig igen, jag hoppas allt går bra med alla barnen!

      Radera
  2. Ååå GRATTIS till er! Så underbart! <3 <3 Och vilken fin ring !! <3 <3

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack söta! :) Ja, ringen är precis i min stil, synd bara att den är i barnstorlek... :D Fick helt ångest idag av att titta på riktiga ringar på nätet, jag vet inte hur jag ska hitta nån jag gillar. Men vi har tid på oss, vi tänker inte gifta oss förrän nästa sommar (så jag hinner planera ordentligt :P ).

      Radera
  3. Grattis till förlovningen! Så roligt att läsa!:) jag o mina 6 månaders tvillingar följer bloggen varje dag o detta var ju fantastiskt roligt att läsa!:)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! :) Vad roligt att höra att ni följer oss - jag hoppas allt går bra med de små! Och vad gulligt att du blev glad för vår skull. :)

      Radera
  4. Gratttisss!! Vad kul. Kram på er.
    Helena ( från stockhom)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack så mycket! Är allt bra med dig och familjen?
      Kram!

      Radera
  5. Så fint frieri! Tittar in här för första gången på länge och måste ju gratta här också! Såg att du ska på en intervju också, för ett jobb/uppdrag antar jag? Så jag passar på att säga lycka till också :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack så mycket! :)
      Intervjun är nog egentligen mest ett möte för att se ifall de kan tänka sig att använda mig om de har behov av frilansare i framtiden, men det är i alla fall skönt att det går framåt och att folk vill träffa mig! Hur går det för dig? Ska du söka jobb därborta, eller hur går tankarna? Kram!

      Radera