onsdag 24 februari 2016

Läggningarna blir bara värre

Nää ni, trots att jag tyckte att läggningen slog rekord igår kunde det bli värre idag. Ikväll skulle jag lägga Alfred, och till en början gick det okej, men efter en halvtimme eller så började Lilly gråta efter mig, och bara slutade inte. Till slut lämnade jag Alfred och gick in till henne för att förklara att ikväll var det pappas tur, jag lägger dem imorgon, men det gjorde bara allting värre och både Lilly och Flora blev heeeelt hysteriska. De skrek och skrek och skrek på mig så till slut fick Christopher nog och blev arg och gick ner, så jag fick ta med mig Alfred in till tjejerna och lägga mig där.
Det är lite konstigt, för Christopher har varit med dem mer än vanligt de senaste två dagarna när jag haft jobb, så man kan ju tycka att de skulle varit mer okej med att han la dem nu än vanligt nästan, men icke. Kanske att de blev mer mammiga för att jag varit lite mer avlägsen istället. Men när jag tänker efter har jag för mig att Alfred också hade en period när det absolut tvunget var jag som skulle lägga honom också, och det kanske var runt samma ålder, jag minns inte säkert.
Jag är i alla fall helt däckad ikväll efter ett lyckat skrivuppdrag och ett telefonsamtal till från chefen jag hade möte med igår - mer om det imorgon! Nu ska jag däcka i soffan framför inspelade Grey's Anatomy.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar