onsdag 10 februari 2016

Första blöjfria dagen för Lilly

Medan jag var i Malmö idag och klippte håret hos min älsklingsfrisör Elina som jag har saknat under alla år jag bott i Stockholm, tittade in på en reklambyrå på vinst och förlust när jag gick förbi, för att erbjuda mina tjänster, samt åt lunch med en gammal bekant som har enormt många kontakter och kanske kan hjälpa mig med uppdrag, så var Lilly en stor flicka och var utan blöja hela dagen på förskolan! (Utom när hon sov och var utomhus förstås.)
Vi anstränger oss ju inte alls här hemma för att få barnen blöjfria, så vi är tacksamma att de jobbar på det på förskolan. Flora sitter gärna på pottan, men det kommer sällan något, men Lilly har tydligen full koll nu! Jag har ingen brådska alls med det där, jag har liksom så fullt upp med att försöka hålla någon som helst ordning på alla mina ungar utan att försöka potträna samtidigt, men när vi får hjälp med det vore det ju fantastiskt smidigt om Lilly plötsligt blir blöjfri. Båda fick gå i bara trosor hemma på eftermiddagen, och det gick också bra: Lilly kissade på pottan igen, men inget hände när Flora satt där, så jag är lite orolig att hon dricker för lite på dagarna. Jag måste fråga om det på förskolan, fast hemma dricker hon rätt bra tycker jag, så det är förhoppningsvis ingen fara.
Ett litet problem uppstod dock när jag bara hittade två av de sju trosor vi köpte för ett tag sen, när Lilly behövde få med sig ett gäng till förskolan, så nu har vi beställt två sjupack till från Next, och sen lyckade jag hitta tre par i tvättkorgen som jag tvättar nu ikväll också.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar