måndag 29 februari 2016

Jobba på kontoret och kurragömma hemma

Kolla in den här lilla räknerskan! Plötsligt kan hon räkna till fem på riktigt, och jobbar hårt på att lära sig att räkna längre. Vi lekte kurragömma (eller gömmebo, som vi sa när jag var liten) en stund efter jag kommit hem från Malmö.
Flora hade inte riktigt tålamod att räkna lika långt (och Lilly kom och gömde sig vid mina ben).
Mina nivåer av trötthet når helt nya nivåer, men jag lyckades dölja det väl när jag var på kontoret i Malmö idag i alla fall. Alfred blev ju sjuk igår kväll, och jag och han sov i vuxensängen inatt, och han vaknade vid tretiden tror jag det var, för hans näsa började rinna, och så höll han mig vaken i en halvtimme-timme, och sen kom Flora och skulle ligga på min arm, och när jag legat så i någon timme och behövde vända mig blev hon hysterisk och jag var så trött och less att jag skällde på henne (elaka morsan), och när klockan ringde vid halv åtta var jag mer död än levande. Sen var mitt tåg en halvtimme försenat, så jag fick stå och vänta när jag var så trött att jag knappt kunde stå upp, och allt var bara skit. När jag väl kom in till jobbet var alla väldigt trevliga i alla fall, och jag fick ta över ett skrivuppdrag från den överbelastade copywritern, så det var också roligt. Det ska nog gå bra det här också!
Flora fick förresten följa med till förskolan idag, för hennes ögon varade inte i morse, även om ett var lite rött fortfarande, så det blev bara Alfred som var hemma idag. Vi hoppas att han ska kunna gå dit imorgon, för han var pigg hemma på dagen - idag tar ju vabruari slut, så nu tycker jag vi lägger ner det här med sjukdomar, faktiskt. Mamma vaknade med ögoninflammation hemma i Helsingborg, berättade hon i telefon ikväll, så det hann vi smitta henne med sist hon var här... Hon fick vara hemma och kurera sig idag i alla fall, Alfred fick titta på tv så Christopher kunde jobba lite, så Alfred var glad, även om vi inte tycker att han ska få se så mycket på film - fast när man är sjuk får man väl det, eller hur?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar