torsdag 12 maj 2016

Sällskap i Malmö

Nu kom sakerna i lite fel ordning här, men det får vara så - filmen skulle egentligen varit sist, men Blogger krånglar så att det får vara såhär nu. Hur som helst har Flora och Lilly så roligt ihop ofta nu, det är helt fantastiskt att se!
Igår var vi äntligen på IKEA och köpte ett balkongbord, som vi invigde vid middagen (då vi åt fantastiskt goda vietnamesiska vårrullar, som jag läst om på Sockertoppars blogg).
I morse ringde de från tjejernas avdelning på förskolan och berättade att både en fröken och ett barn spytt på morgonen, och eftersom de vet min inställning till magsjuka ringde de och förvarnade oss, så vi höll barnen hemma. Mamma kom hit redan vid halv elva för att hjälpa till, och eftersom jag skulle till Malmö på jobbmöte klockan 13 följde mamma och barnen med.

Och det var jätteroligt att åka tåg!


Alfred och Flora blev väldigt förtjusta i de gula rapsfälten, och Alfred var så gullig med Flora.
Lilly somnade i mormors knä.
Alla var med och hälsade på mina kolleger, och sen tog mamma med dem och åt glass (och fick komplimanger för de snälla barnen av ägaren, för de satt så fint och stilla och åt) och till en lekplats vid Ribban, och de var jättesnälla och duktiga hela dagen.
Alfred bad mig ta kort på rapsen på vägen hem. Vi missade förresten ett tåg med en sekund (dörren gick igen framför mig och öppnades inte igen), och Alfred blev helt förtvivlad, för han trodde att vi inte kunde komma hem alls då... Så då fick alla varsin glass till, och då blev livet lite gladare igen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar