torsdag 26 maj 2016

Klippning och brudklänningar

Idag var jag och klippte mig i Malmö - en av de bästa sakerna med att ha flyttat tillbaka till Skåne är att jag kan klippa mig hos bästa Elina igen, hon är världens bästa på mitt hår!
På vägen dit gick jag förbi inte mindre än tre brudklänningsaffärer. Jag är redan rätt säker på vad jag vill ha för klänning, men när jag nu ska gifta mig måste jag ju passa på att prova klänningar! Och då måste jag ju prova ett marängmonster, även om det inte är det jag vill ha. :) Nu hade jag inte tid idag, men jag och Christopher får ta en tur till Malmö ihop nån dag och prova ett gäng bara för att det är kul.
Jag och Elina pratade bröllop nästan hela tiden idag - när hon gifte sig för sex år sen gjorde hon det helt fantastiska att hon bytte klänning sex gånger under dagen! Hon hade köpt runt 25 klänningar på loppisar, Tradera och eBay, och tyckte det var lättare att byta klänning än att försöka gå på toa i en långklänning. :) Älskar det!
Ikväll var det Floras tur att bråka vid läggningen. Alfred ville att jag skulle lägga honom, men Flora blev så ledsen att jag sa att jag fick lägga tjejerna ändå, och sen när vi läst fyra böcker och släckt lampan försökte Flora bara smita. Vi lät henne sitta i hallen utanför en stund, men då var hon svinnöjd och läste en bok, så jag provade att ta in henne till Christopher och Alfred, men det gick inte heller, så till slut lade jag henne hos mig och höll fast henne, skrikande, tills jag till slut fick henne att lugna sig och somna. Jag är så trött på dessa läggningar alltså.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar