söndag 29 maj 2016

Mors dag

Vilken härlig mors dag vi har haft!
Först fick jag ligga kvar i sängen till 9, och komma ner till en frukost med scones som Christopher bakat (med lite vaniljsocker i, så de spred en ljuvlig doft i huset). Efter frukost gick vi till en blomsteraffär för att Christopher och barnen skulle välja blommor till en bukett till mig, och jag skulle köpa en blomma till min mamma också. Barnen fick välja två blommor var, och så valde Christopher några blommor och så blev det en såhär fantastiskt vacker bukett. (Bilden ser helt overklig ut, fast den är på riktigt: jag lyckades ta den rakt uppifrån så vasen inte syns, på det vita matbordet. Ser ju ut som värsta reklambilden.)
Och sen kom mormor hit efter nästan två veckor i Barcelona och kryssning i Medelhavet. Som barnen längtat efter henne!
Vi var ute i trädgården en stund när Christopher gjorde rent den gamla extravagnen för att lägga upp den på Blocket, och tjejerna testade varukorgen.
När mamma åkt hem efter ett par timmar åkte vi ut till Borstahusen för att ta årets första Landskronadopp. Lilly tyckte det var kallt efter att ha doppat benen, men jag och Alfred badade ordentligt och Flora klev i och upp jättemånga gånger och doppade benen och händerna.
Lilly
Sen fick jag träna armmusklerna lite och så fikade vi.

Flora
Alfred
Efter fikat lekte vi på lekplatsen en stund, och sen doppade vi fötterna igen och kastade lite sten innan vi åkte hem och lagade mat. Och när jag tittade på mina killar ute i vattnet där solen blänkte kände jag att det var det bästa beslut vi tagit att flytta hit!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar