måndag 13 februari 2017

Min egen annons (typ)

Christopher visade mig en annons i senaste numret av magasinet Residence idag. Och inte vilken annons som helst, utan min första magasinsannons där jag varit copywriter! Jag har nämligen blivit byråns copywriter för Norrgavel, och det är så roligt! Annars är jag ju mest produktionsledare men det är skriva jag helst vill så detta är ett väldigt trevligt steg i rätt riktning. 
(Rubriken var det dock inte jag som skrev, den har de använt ett tag.)

2 kommentarer:

 1. Så kul!
  Jag tycker det låter så coolt att vara copywriter. Hur funkar liksom själva processen, hur "föds" texten, så att säga? Själv har jag ett mycket ocoolt kommunalt arbete :)

  /Sofie

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hehe, jag är rätt ny som copywriter så jag är ingen expert alls - jag har skrivit i drygt 20 år, men då har jag liksom skrivit fritt i artiklar och bloggar, men att nu skriva specifikt för en produkt är en helt annan sak. För Norrgavel satt jag och pratade med/lyssnade på grundaren i nån timme för att komma in i hur han tänker, och sen gäller det att få in all relevant information på ett bra sätt i en kort text i rätt tonalitet.
   Roligt är det i alla fall, men nervöst också - det är svårt att veta om kunden kommer hata eller älska det! Hittills har jag haft tur och hittat rätt direkt, men vi får se om det är tur eller skicklighet. :)

   Radera