onsdag 15 februari 2017

Alla hjärtans/förlovningsdagen igår och ensam med barnen i två dagar

Just ja, det var ju Alla hjärtans dag igår - även känd här som min och Christophers förlovningsdag. Jag har aldrig varit särskilt intresserad av Alla hjärtans dag, eller åtminstone inte sen jag blev tillsammans med mitt ex för 21 år sen (gode tid vad tiden går!), för han hatade såna jippon,  och jag bryr mig fortfarande inte så mycket, och Christopher har väl inte heller direkt firat så mycket, förutom förra året då när han friade till mig. Men vår fantastiske lille son däremot har peppat inför den här dagen jättelänge, och på morgonen gav han mig en present:
Ett hjärta som han gjort själv och färglagt oerhört tålmodigt med en supertunn penna. <3
Och skrivit på baksidan (varför han skrev Sara och inte mamma vet jag inte, han kallar mig aldrig Sara).
Och jag och min fästman åkte och åt lunch på ett ställe där vi aldrig varit förut: Rya golfklubb nånstans i krokarna av Rydebäck mellan Landskrona och Helsingborg. Jättegod mat och fantastisk utsikt! Och trevligt sällskap så klart.
Och på hemvägen åkte vi förbi det vidunderligt vackra Hilleshögs dalar (jag tror i alla fall att just den här vyn hör till det). Det är så fint här nere att vi var tvungna att gratulera varann igen till att vi flyttade hit. :)
Christopher åkte förresten till Stockholm på jobb tidigt i ottan idag igen, och kommer inte hem förrän efter midnatt imorgon, så jag har två hela dagar ensam med barnen. Men den här gången har jag inte så mycket panik för det längre, jag har väl vant mig lite antar jag. Jag hade till och med glömt fråga mamma om hon ville komma och hjälpa mig ända tills i förrgår, så idag kom hon bara en stund innan hon skulle ut på galej, men imorgon kan hon komma lite längre.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar