tisdag 7 juni 2016

Vinka av pappa

Idag var jag på kontoret i Malmö, och när jag kom hem hämtade vi barnen och åkte sen och lämnade pappan på stationen. Han skulle till Stockholm på jobb, och istället fick vi hem mormor för hjälp. 
Bara en stund senare åkte jag på infoträff på Alfreds avdelning på Montessoriförskolan där barnen ska börja i höst och passade på att ställa alla dumma frågor som jag har. Christopher är ju Montessoribarn men jag har rätt dålig koll. Det kommer säkert bli jättebra, men jag tycker alltid förändring är läskigt så just nu oroar jag mig en del. Det som oroar mig mest just nu är att man inte får lämna senare än 8.30, och vi som alltid har ett sjå att hinna till 9 ens, och efter sommarledigheten kan jag tänka mig att det kommer bli ännu svårare till en början. Men man vänjer väl sig, hoppas jag.
Imorgon ska vi med alla tre barnen till BVC klockan 10 och på något sätt antingen hinna till förskolan innan lunch kl 11 (verkar omöjligt) eller få i dem lunch och hinna få dem till förskolan innan vilan 11.30, vilket också lär bli trixigt, så jag vet inte riktigt hur vi ska få till det. Wish us luck!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar