fredag 19 augusti 2016

Hektisk jobbdag och besök hos vänner

I förmiddags var Christopher ute och spelade golf, och detta råkade sammanfalla med att jag hade en extremt hektisk jobbdag, samtidigt som ju alla barnen fortfarande är hemma. Och på något sätt lyckades barnen hålla igång exakt varenda sekund: var det inte en som kissat på pottan så den behövde tömmas så var det en annan som spillde yoghurt över hela sig och golvet, var det inte en som bajsat på pottan så hon behövde torkas och pottan behövde tömmas så var det en annan som slog sig, var det inte en som skrek hysteriskt medan jag hade ett jobbtelefonsamtal samtidigt som ett annat jobbsamtal kom in (men ersattes av ett sms tack och lov) så var det en som stod framför mig och envetet frågade "Vem pratar du med mamma?". Det kändes som ett fyrverkeri i skallen i två timmar. Jag har nästan aldrig varit med om två så stressade timmar.
Så när Christopher äntligen kom hem gick jag ner och tog ett iskallt dopp i havet för att rensa skallen, och sen satte vi oss i bilen för att åka och hälsa på våra nya vänner som vi träffade på Kreta, som bor utanför Uddevalla.
Barnen på färjan.
De har en massa djur: hästar, höns, ankor och katter - hur spännande som helst! Vi fick både klappa hästar och mata höns och ankor med majs.
Och så bjöd de på både korv med bröd och kladdkaka med glass och strössel (Lilly gjorde det här med mening och ville bli fotad och var egentligen på supergott humör, men tydligen krävde bilden en sekunds allvar), och barnen lekte med Folke 4 år och gosade med Åke 7 månader, och det var väldigt trevligt! Sen kom vi tillbaka till god middag med svärföräldrarna och deras trevliga grannar och nu är jag trött som ett djur som vanligt. Så god natt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar