söndag 7 augusti 2016

Bad i nästan kuling

Nu har vi varit hemma med barnen i 8,5 veckor (några veckors jobb och några veckors ledighet, men 8,5 veckor sen de slutade på förskolan) och vi har haft knappt två veckors fint väder sen vi kom hem från Frankrike. Helt galet. Nu har det varit grått, regnigt, blåsigt och runt 17-18 grader i några dagar, och idag ledsnade vi på att det inte är badväder och gick för att bada ändå, jag och tjejerna. (Alfred tittade på tv och Christopher stod fullt påklädd på stranden och fotade.)


17 grader och 10 sekundmeter är väl inget som behöver hindra oss, eller hur?
 Flora bangade dock när hon doppat tårna, trots att det var hon som ville gå och bada från början. Vattnet var faktiskt förvånansvärt varmt fortfarande, men det var ju kallt i vinden ovanför ytan. Otroligt nog har jag bara sett två brännmaneter på hela sommaren, så det har i alla fall varit fantastiskt.
Nu i helgen har alla kusiner med barn åkt hem, så det kommer bli lite ensamt för barnen sista veckan här, och vädret ska fortsätta vara vansinnigt blåsigt, så vi får se vad vi kan hitta på här för att inte barnen ska gå varann och oss på nerverna. Vi åker inte hem förrän om två veckor, för nästa vecka ska vi vara i Lysekil med Christophers föräldrar och den 22 augusti börjar barnen på nya förskolan. Lilly frågar ofta när vi ska åka hem till Landskrona, och de pratar alla ofta om nya förskolan också, så jag hoppas det ska bli roligt för dem när det är dags!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar