torsdag 8 september 2016

Ljuvligheten och icke-ljuvligheten

Ljuvligheten i att bo vid havet!

Idag efter förskolan åkte vi och badade, eftersom det var ungefär 23 grader varmt (plus att jag hämtat barnen med Cargobiken eftersom bilen var på service, trots att cykeln hade pyspunka, så jag fick pumpa den innan vi körde hem igen, och var väldigt svettig).
Den totala icke-ljuvligheten i att Flora är inne i en period när hon skriker och skriker och skriker och skriker och skriker när hon inte får som hon vill (vilket oftast är att jag ska vara med henne exakt hela tiden och pappa får inte hjälpa till). Jag filmade henne idag, men jag besparar era trumhinnor det just nu för att jag inte orkar hämta sladden för att ladda upp filmen...
Imorgon när jag kanske inte är lika trött ska jag också berätta om hur bra det faktiskt gick när vi var utan Christopher i lite över ett dygn (inklusive två kvällar med läggning), men nu ska jag gå och lägga mig eftersom jag varit illamående av trötthet sen i eftermiddags. Och just nu har jag så mycket jobb att jag inte hunnit ta den där timmens lunchvila som min kropp skrikit efter i en vecka. Men det var väldigt väldigt skönt att bada i alla fall.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar