söndag 9 juli 2017

Besök av Alfreds bästis med familj

Är alldeles för trött för att ta det här mer än kortfattat: nu har vi haft supertrevligt besök av Alfreds bästis Melker med syster, mamma och pappa!
De kom igår och hade med sig lunch och fika och vi åt enorma mängder mat innan vi åkte in till Varberg och gick runt på fästningen. 
Alla barnen. 
Tjusigt. 
Barnen intar fästningen. 
Sen lagade vi en sen middag och när vi satte oss för att äta insåg jag att jag inte kunde: jag hade känt mig helt proppmätt och uppsvullen hela eftermiddagen och det gick bara inte över. Var orolig för att det var nåt fel på mig, men det gick över hyfsat så småningom efter att jag varit på toa några gånger, suttit ute och andats frisk luft och vilat lite när jag lade tjejerna - men äta kunde jag inte. 
Killarna sov på översta sovloftet helt ensamma, och jag blev så stolt över dem! Alfred som inte ens vågar sova i sitt eget sovrum med sina systrar en hel natt låg däruppe med Melker ända till 4.30, då han kom ner till oss, och Melker sov kvar till 7.
På morgonen bakade Melker och Alfred (med lite hjälp av Flora) scones åt oss, sen var vi på stranden och fiskade krabbor och badade (kallt och blåsigt i luften dock), och hann med en promenad med glass innan de åkte hem till Landskrona igen. 
Nu lägger jag mig tidigt för jag mår fortfarande lite knasigt, så jag hoppas sömn hjälper. Och imorgon börjar officiellt min semester, yay!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar