måndag 31 juli 2017

Vad som händer här

Jag har gått hårt in i semester/panik-inför-bröllopet-på-lördag-mode och har inte orkat blogga, men här kommer i alla fall en liten uppdatering för att visa att vi lever.
Sommarvädret har fortsatt varit rätt kasst (eller en hel del sol, men alldeles för mycket blåst och inte särskilt varmt), så vi har inte haft en riktig ligga-på-stranden-dag på de fem veckor vi varit här, men vi har åtminstone badat mycket. Alfred har blivit ett riktigt vattendjur och snurrar runt i och under vattnet hela tiden, och tar sig fram bra, även fast han inte riktigt vill ta riktiga simtag, Lilly är supermodig och vågar sig ut i vattnet med simväst så länge någon håller i henne, och Flora föredrar fortfarande att stå på trappan och bada på sitt eget vis.
Syster Johanna och Victor och deras lilla 14-månaders Nico har kommit hit för att vara här i drygt två veckor. Våra barn är så gulliga med Nico! De leker med henne, kramar henne, och skriker inte ens när hon hugger tag i deras hår och håller på att slita det av dem (trots att både Alfred och Lilly är extremt hårömma), vilket tyvärr är något Nico gör rätt ofta när hon är trött. Jag har till och med sagt åt dem att de får skrika så hon kanske fattar att hon gör fel...
Vi har varit hemma i Landskrona över natten en gång, för att kolla till huset och hämta lite grejer (med stopp på Sia glass i Slöinge) och skördade lite ur pallkragarna och träffade våra toastmasters.

Vi har tillsammans med mamma varit barnvakter åt Nico, och oj vad jag är glad att vi är ute ur den åldern med våra barn: att inte kunna släppa henne ur sikte en enda sekund är så utmattande. Kan inte fatta hur schöven vi bar oss åt när vi hade två såna samtidigt, plus Alfred. Inser att jag gillar när barnen blir lite större. De är så gosiga och roliga nu (Alfred har ett sabla humör, men så är han ju också i "lilla tonåren" nu), och Flora säger till mig flera gånger om dagen att hon älskar mig, den lilla sötnosen.
Jag och Christopher har fått gå ut och äta utan barn en gång till - helt galet! Då åt vi på Hell's Burger, som visst är rätt så nyöppnat i stan.
Vi har fixat miljarders grejer till bröllopet, som nu plötsligt bara är fyra dagar bort. Och vi har tappat ännu några gäster på grund av olika förhinder, vilket är väldigt deppigt - men vi har å andra sidan lagt till en ny också. :) Och hemma på kontoret har byrån öppnat igen efter sommarsemestern, men jag är ledig den här veckan också, vilket känns väldigt skönt.
Och ikväll har vi gjort en bröllopsfotografering med Johanna, och det blev fantastiska bilder - väldigt trevligt att se att jag faktiskt är rätt snygg fortfarande fast jag tycker jag ser rätt risig ut för det mesta nu för tiden.
Det var väl ungefär det som hänt sen sist!

5 kommentarer:

 1. Lycka till med bröllopet. Kommer att bli fantastiskt! KRAM /Åsa

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Det blev ännu bättre än vi hade hoppats! :) Kram!

   Radera
 2. Tvillingmamma em6 augusti 2017 18:53

  Heja heja! Hoppas bröllopet blev som önskat <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Det blev till och med bättre än vi kunde önskat. :)

   Radera
  2. Tvillingmamma em8 augusti 2017 13:03

   Underbar känsla ju. Jag hoppas du skriver om det sen! Älskar bröllop!

   Radera