fredag 23 juni 2017

Glad midsommar!

Glad midsommar på er allihopa!
Vi dissar midsommar hårt i år: väderprognosen sa regn, så föräldrarna här bestämde att eftersom barnen firade midsommar på förskolan igår med dans runt stång och allt så struntar vi i att åka till något firande idag. 
Vi skulle egentligen åkt till Lysekil för några dagar sen, men var båda helt sönderstressade, så vi beslutade att vi väntar några dagar och åker sen upp till Kärra när mamma fått ha några lugna dagar där själv med sin väninna, så vi blev hemma. 
Jag har fått sy ett par timmar (gjort klart mörka sovgardiner till gästrummet, sytt på bredare resår på en tyllkjol, nästan gjort klart en klänning jag började på under min sykurs för 1,5 år sen...), bråkat med Lilly som vägrat klä på sig och superspeedhandlat på ICA som skulle stänga tre minuter efter jag och Lilly kom dit. Och nu har jag och barnen ätit ostbågar framför "Sing" på dvd medan Christopher lagar mat. Vi nöjer oss helt enkelt med jordgubbar till efterrätt som midsommarfirande idag. 
Stackars Flora har förresten ont i örat, jag hoppas verkligen det går över av sig självt fort. 
Imorgon får vi besök av ett par kompisar från Stockholm, med två barn i liknande åldrar, och de kommer stanna över natten, och sen åker vi på sommarlov! (Vi jobbar ett par veckor till, men ändå.)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar