fredag 28 april 2017

Åksjuka?

Vi verkar ha fått ett åksjukt barn. Idag åkte vi till Lysekil, och ungefär en timme efter att bilden nedan togs spydde Lilly - jag var som tur var beredd med en påse, eftersom hon petat sig själv i halsen i morse efter nåt som kliade så att hon spydde upp lite slem, så vi hade en påse beredd om det skulle bli nåt knas igen.
Nästan prick en halvtimme senare hände det igen, och de gånger barnen varit magsjuka har det gått precis en halvtimme mellan, så jag blev orolig att det kanske var nåt smittsamt, men efter det var det lugnt. Så min gissning är att hon började må dåligt när vi hamnade i bilkö och körde ryckigt, men när magen var tömd och vi körde på i bra fart på motorvägen så var det lugnt, för när vi var framme var hon hur pigg och glad som helst och har ätit både middag och efterrätt. Så imorgon ska vi köpa åksjuketabletter för hemvägen och hoppas på det bästa. 

Vi är ett helt gäng här: Christophers föräldrar är hemma från Frankrike och hans syster med man och två barn är också här tills imorgon, så det har varit fullt ös med fem barn mellan 6 och 3 år sen vi kom vid halv åtta. :) Klockan är nu 22 och våra barn har just gått och lagt sig (sover inte än), men nån sovmorgon blir det kanske inte ändå eftersom Alfred brukar vakna 6 oavsett när han lagt sig nu för tiden...
Alfreds kommentar när Christopher skulle lägga honom, i samma säng som systrarna: "Varför måste jag ligga med kräksbarnet?" Haha!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar