lördag 25 mars 2017

Helgmorgnar

Jag sitter alldeles ensam hemma: Christopher har tagit med sig barnen för att träffa vänner på Vellinge bibliotek där det är nån sorts barnaktivitet, och jag fick stanna hemma för att vila upp mig lite. De senaste dagarna har jag varit så trött att jag varit helt vimmelkantig, och jag är hopplöst dålig på att vila när jag har jobb även om det är en lugn dag. På nätterna väcker Lilly mig ofta när hon kommer in och börjar prata och fixa och dona, och sen har jag svinsvårt att somna om. Nu försöker jag ta det lugnt och inte plocka och greja för mycket hemma, men vi får se hur det går.
Fixat lite har jag gjort i alla fall, och nu försöker jag hitta bilder på vigselringar jag gillar efter att vi var hos guldsmeden igår och inte riktigt hittade något jag gillade. Det är svårt alltså: jag är ingen diamanttjej och inte heller en rak-platina-ring kind of girl, så jag tycker det mesta är antingen för pråligt eller för tråkigt. Igår fick vi i alla fall iväg bröllopsinbjudningarna till tryck, äntligen, yay!
En annan sak: på helgerna får barnen gå upp och titta på tv på morgnarna så jag och Christopher får sova lite längre, och nu har de börjat kunna fixa mackor själva, så det är lugnt och skönt - bortsett från att Alfred och Flora har börjat vakna i ottan för att de vill titta på tv. På vardagsmorgnarna måste vi kämpa för att väcka dem tio i sju, men på helgerna vaknar de från 5-6-tiden och man blir ju tokig på det! Hur schöven ska vi lösa det här? När Alfred redan vaknat och kommit på att han vill titta på tv kan han sällan somna om och så ligger han och suckar och stånkar och vrider sig så jag inte kan sova heller. Så surt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar