torsdag 16 mars 2017

Är det inte den ena så är det den andra

Jag vågar knappt säga det, men det känns som att det kanske eventuellt börjar vända lite med bråken med Lilly: de senaste middagarna har gått bättre: hon har kommit och satt sig samtidigt som vi andra, hon tar mat och äter utan några större åthävor. Men säg den lycka som varar mer än... tja, typ fem minuter för en tvillingfamilj: nu har Flora börjat istället.
En scen från matbordet:
Flora: - Kan jag få papper?
Christopher river av en bit hushållspapper och räcker henne.
Flora: - NeeeeeeeEEEEEEEJJJ!! Mamma skulle!!!! UuääääääääääääääÄÄÄÄÄÄÄÄHHH!!!
Mamman vill hoppa ut genom fönstret.
Eller dra iväg en vecka på charter med Alfred... Ibland när jag är för trött så går jag in på sista minuten-sidor och kollar på solresor, och härom kvällen sa Alfred att han vill åka och träffa Lollo och Bernie (Vings barnklubbmaskotar, som han bara har sett på YouTube), och sa att vi ska göra det när vi blir rika... Gullunge. Vi har nämligen sagt att det är dyrt att åka på semester (särskilt med Ving), så det får vi göra när vi blir rika, och då tror han förstås att det är något vi kommer bli, helst snart. I wish. Men nu en kväll när jag googlade resor hittade jag en resa med Ving till Cypern en vecka i maj som hade helt okej pris, och det kanske vore nåt att ta en vecka med egentid med Alfred - det skulle ju bli lugnare än med alla tre barnen. Men samtidigt ska jag ju åka bort i fem dagar i juni för syster Johannas bröllop, så det blir nog lite mycket att åka bort två gånger, så det blir väl inget med det.

2 kommentarer:

 1. Caroline Lundmark28 mars 2017 14:28

  Exakt samma hemma hos oss, så fort den ena lugnar sig drar den andra igång... Det är som att ha ett jättetrotsigt barn HELA tiden. Pust!
  Hoppas allt är bra annrs, kramar Caroline

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh, flashbacks till bebistiden, vi som inte hade synkade tvillingar: det var som att vi hade ett vaket barn heeeela tiden. :D
   Kram!

   Radera