tisdag 15 november 2016

Konferens med hotellnatt

Long story short: jag är på konferens i Malmö, och hade fått informationen att jag skulle bo på hotell i två nätter medan konferensen pågick, men igår kväll fick jag veta att vi som bor i Skåne inte alls skulle få hotell.
Så jag åkte till Malmö utan någon packning, men å andra sidan fick jag en sån här tjusig reflexväst att ha på mig... :P
Sen var dagen slut klockan 17 och middagen på en nyöppnad fin restaurang (Grilljanne) som jag var nyfiken på, men som jag först inte heller skulle få vara med på, men sen fick veta att det fick jag visst, skulle inte börja förrän 19. Så jag pratade med min chef om hur segt det skulle bli att bara sitta och vänta nånstans, så han slängde ur sig till chefen på företaget som har konferensen (vår kund) att det kanske fanns nåt rum till mig ändå, eller? Så de fixade ett rum till mig eftersom nån inte dykt upp, så hux flux fick jag det här!
Men då dök ju det lilla problemet upp att jag varken hade med mig tandborste eller kläder eller nånting, men eftersom jag har världens bästa pojkvän stoppade han ner lite grejer i en väska åt mig och stoppade ungarna i bilen och körde till Malmö, så jag fick båda flugorna att få mina grejer och få pussa på mina barn och fästman en stund i samma smäll.
Jag stack och köpte lite köttbullar, bröd och risifrutti till barnen och en wrap till Christopher, och så fick vi en halvtimme ihop på rummet.

Och barnen fick titta på Pippi, och eftersom hotellet är så modernt att man inte får nyckel till rummet utan bara en kod så kunde de sitta kvar när jag gick till middagen och åka när de ville.
Och middagen var god, och jag hamnade med trevliga människor, och utsikten från toan var såhär tjusig (14:e våningen), och nu är jag svintrött och ska sooooooova utan barn! God natt!

2 kommentarer:

 1. Hej. Hoppas allt är bra. Jag går in på bloggen varje dag o tittar efter nya inlägg. Jag gillar din blogg mycket. Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh, vad glad jag blir att höra det! Och förlåt - jag kom på igår att det var evigheter sen jag skrev, dagarna bara rinner iväg. Jag ska försöka samla ihop mig till att skriva ikväll.
   Kram!

   Radera