onsdag 16 augusti 2017

Tiden och den eviga tidsbristen

Åh, jag vill ju så gärna skriva ner allt om bröllopsdagen, men två saker hindrar mig: tid (som vanligt) och att alla foton från dagen är tagna i Raw-format och jag har inte Photoshop i den här datorn, så jag kan inte göra om dem till jpg, vilket krävs för att kunna lägga upp dem i bloggen, så jag är beroende även av min nyblivne makes tid... Men nån gång, förhoppningsvis snart!
Sen vill jag ju också egentligen berätta om sommaren i stort, men det är ju det där med tiden. Ska bara nu medan jag startar om min jobbmail skriva ner det gulliga som Flora och Lilly sa när de badade: jag vet inte var de fick det ifrån, men båda kallar grunt vatten för "det lilla vattnet" och djupt för "det stora vattnet".
Lilly blev allt modigare mot slutet av sommaren när hon fått ta över Alfreds simväst och vågade simma själv i det stora vattnet och var så lycklig över att hon kunde flyta och simma själv. Flora höll sig helst på trappan på bryggan när vi badade på den vanliga "första stranden", men på andra stranden och i Lysekil där det inte finns någon trappa var hon modigare och vågade gå runt i vattnet, även på lite djupare vatten (men vägrade flytdoningar).
Men den sista dryga veckan längtade barnen hem (till Hannskrona, som Lilly säger, precis som Alfred gjorde när han var i fyraårsåldern och vi skulle flytta hit). Där har man för att man försöker ge barnen härliga sommarlov i sommarstugorna. ;) Men härligt att de längtar hem också, ändå.
Lilly pratar mycket om sin familj nu också och om att hon älskar hela sin familj, det är väldigt fint. Fast barnen bråkade väldigt mycket med varann när vi var i Lysekil sista veckan, men de är också otroligt gulliga mot varann mellan varven, så visst älskar de varann!
Nu måste jag fortsätta jobba!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar