tisdag 6 december 2016

Popcorn till alla!

Jamen vem behöver inte 150 liter popcorn en tisdag i december?
Christopher behövde det tydligen när han skulle fota popcorn för SF Bio åtminstone. 
Man kan väl säga att vi hade hyfsat nöjda barn när vi hämtade dem på förskolan med en julgran inknölad inne i bilen (drygt 2,5 meter hög) och kom hem till obegränsade mängder popcorn. 
Plus att Flora lyckades tjata sig till att få målade fingernaglar för första gången i sitt liv - jag har strikt hålla mig till tånaglarna hittills och jag är fortfarande skeptisk, men okej då, en gång. Lilly ville också men Alfred ville bara ha på tårna. Flora tog en rosa hand och en lila, och motsvarande på tårna, och Lilly tog en gul och en blågrön (men jag glömde fota).
Själv har jag potatismjöl i håret idag. Mitt hår har börjat bli flottigare än i mannaminne på nolltid och jag hinner inte duscha mer än max två gånger i veckan, men inte ens mitt älskade torrschampo funkar längre, så igår googlade jag fram att vanligt potatismjöl funkar som ett mycket billigare torrschampo. Och ja, det blev åtminstone inte sämre än det dyra jag brukar köpa (som just blivit ännu dyrare), snarare till och med en aning mindre dåligt. Alltid nåt. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar