söndag 1 oktober 2017

Aktiv helg med besök och lekland

Vi avslutade en aktiv helg idag med Leos Lekland. Jag och Christopher är inte leklandsmänniskor, om man kan säga så, men förra hösten hade vi premiär på Leos Lekland i Helsingborg, då Flora och Lilly blev bjudna på kalas där av en förskolekompis. Och de och Alfred blev förstås helt sålda på det, och har tjatat sen dess om att åka dit igen, så när Alfred blev bjuden på kalas (dock utan det vidriga kalasrummet) så fick vi ju åka dit allihop.

Och jag får ändå säga att det är fräscht och förvånansvärt inte-otrevligt att vara där ändå. Vi åt lunch där allihop också, inklusive de andra föräldrarna och barnen, och sen följde Alfred med födelsedagsbarnet hem på tårta och vi andra åkte hem och gjorde chokladbollar med hallon.
I fredags kväll hade vi Alfreds bästis Melker med familj här på pizza, vin och bröllopsbildtittning, och igår var mamma här på förmiddagen och sen gick vi i Landskrona Pride Parade (jag som är så blödig nu för tiden blev helt tårögd av att det var så fint att vi har en egen Prideparad här och att det var många som gick och att alla var glada (eventuella nazistprotester uteblev tack och lov, kanske för att det var fullt nassepådrag i Göteborg samtidigt)). Efteråt var det en gospelkör som sjöng i Slottsparken, och sen uppträdde två drag queens från Malmö och de avslutade med godisregn, så efter det gick vi hem. Och strax efter det fick vi besök av två nya vänner med 2-årige son som går på samma förskola som våra barn, och de stannade på middag - och vin och bröllopsbildtittning. :)
Så många aktiviteter brukar vi aldrig ha på helgerna, så det var väldigt livat!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar