söndag 22 oktober 2017

4 år idag!

Idag fyller Flora och Lilly fyra år!
Men de är inte hemma, för de är på en förskolekompis kalas på Leos Lekland tillsammans med pappa (och Alfred är på ett annat kalas), så här sitter jag och har egentid. Så då har jag ju tid att skriva lite.
Det är inte ofta de har på sig likadana kläder, men de här fick de av mormor igår, från Paris, och de tyckte de var så fina att de hade på sig dem både igår och idag. Vi hade familjekalas igår redan, för då var farmor här (hon bor i Frankrike), och så kom faster Rebecca med familj också, plus mormor då.


Och på kvällen bjöd farmor på middag på Harrys.

Lite presentöppning hann vi i alla fall med innan de åkte på kalas i förmiddags.
Mina fina små tjejer. Ni börjar bli stora! Ni har helt egna personligheter:
Lilly, du är vår lilla clown som är så rolig och spexig och älskar att prata med nya människor. Du har börjat gilla att brottas med din storebror Alfred, och gör mamma orolig för att ni ska göra varandra illa (och det slutar ju också oftast med gråt...). Du är väldigt duktig på att pyssla, rita och skriva och är oerhört bestämd om hur saker ska vara.
Flora, du är fortfarande lite lugnare och försiktigare, men det går ständigt snabbare för dig att våga dig på nya saker, och du är tuffare än många tror. Du tar hand om de nya små barnen på förskolan och hjälper din tvillingsyster när hon behöver det. Du älskar musik och vill lite för ofta låna föräldrarnas mobiler för att lyssna på musik, spela spel eller titta på YouTube.
Ni har båda hjärtan av guld även om ni ofta bråkar alla syskonen sinsemellan, men vid de tillfällen när ni leker tillsammans och alla skrattar och är glada är er mamma så oerhört tacksam för att ni har varandra. Och jag älskar er alldeles otroligt mycket! Grattis på födelsedagen mina underbara snittblommor!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar