måndag 22 oktober 2018

5 år idag!



Idag fyller Flora och Lilly 5 år! 🎈🎈 
Dessa ljuvliga små komplicerade varelser som skrämde vettet ur mig med sin blotta existens (två huvuden, i min mage!!) som fortfarande väcker mig varje natt men som också ger världens goaste kramar. Flora som ser ut som en kopia av mig men är blyg som sin pappa, och Lilly, vår lilla clown som inte är lik nån och har tagit mina knasigaste egenskaper och förstärkt dem till max. Grattis älskade älskade ungar!! ❤️❤️










4 kommentarer:

  1. Grattis till er!

    Ville bara säga hej och tack! Väntar mina första barn i början av april och har sökt mycket efter bloggar som skriver om tvilling-graviditeter. Jättekul och spännande att läsa om dig och dina barn! Om du har lite värdefulla tips till en blivande tvillingmamma får du jättegärna dela med dig!
    Tack igen!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej, vad roligt att du hittade hit! Som du kanske sett skriver jag inte så ofta längre, men jag ska försöka komma igång igen.
      Oj, tips... nu är ju mina såpass stora att jag har glömt/förträngt stora delar av den första tiden, men jag skrev ju väldigt mycket i bloggen då, så förhoppningsvis kan du hitta lite tips här..? Men tre tips kommer jag på på rak arm. :) Det första är praktiskt och konkret: köp IKEAs tygtvättlappar (tror de kallas tvättlappar, det är frottékvadrater på kanske 30x30 cm som säljs i tiopack) och sprid ut dem över hela er bostad, ni behöver alltid torka något, dregel eller mjölkkräks, och de är perfekta att ha till hands. ;)
      Och det klassiska: vila så ofta du kan!! Du kommer behöva det.
      Plus: försök få bebisarna att ta napp (så fort amning/matning kommit igång och funkar bra). Min äldste tog aldrig napp utan använde mina bröst som napp och tröst, men det är svårt (och jobbigt) att låta två bebisar snutta konstant.
      Lycka till!! Du får gärna skriva igen om det är något särskilt du undrar om så får jag se om jag kan hjälpa till på något sätt.
      Kram!

      Radera
    2. Tack för tipsen! Ja jag har läst igenom hela graviditeten och är nu i november 2013 i ditt arkiv! Så värdefullt att få inblick, som sagt, finns inte mycket info att hitta varken på nätet eller via sjukvården konstigt nog. :)
      Jag kommer säkert skriva några rader igen! :) Kram!

      Radera
    3. Ja, jag saknade också information när jag var gravid! Förresten, om du inte redan gjort det, kolla på Facebook efter en grupp för andra som väntar tvillingar 2019, det brukar finnas för alla år. Där kan man ventilera med andra i samma situation! Det finns också en jättestor grupp som heter "Vi som har eller väntar tvillingar eller fler", där det finns föräldrar med tvillingar i alla åldrar.

      Radera