måndag 19 mars 2018

Helgen i bilder

Vi har levt i ett råtthål ett bra tag, känns det som – har inte orkat städa utan bara tagit hand om det absolut nödvändigaste. Men i lördags skulle Alfred äntligen ha 7-års-kompiskalas (vi insåg för flera år sen att februari/vabruari är en värdelös månad att ha barnkalas, för det är för många sjuka, så vi flyttade fram det i år), så då var vi så illa tvungna. Jag föreslog visserligen, halvt på skämt, halvt på allvar, att vi skulle skita i det och bara inte släppa upp någon förälder utan bara barnen på andra våningen, men sen skärpte vi till oss. Och vi har det ju riktigt fint hemma, egentligen.Fyra kompisar kom (två till var bjudna, men en var sjuk och en hade förhinder), och gode tid vad fart det blev. De sprang upp och ner i trapporna och det var helt utmattande. Men de hade roligt! Och Christopher lyckades dekorera en kladdkaka som pokémonen Jigglypuff så att kidsen till och med kunde se vad det var, så det var succé.
Och när de var alltför skogstokiga lyckades Christopher lugna ner dem genom att låta dem få rita på en mdf-skiva som ska få bli baksida på den nya garderoben som Christopher och hans föräldrar ska bygga i veckan. Så det blev lyckat, även om jag lite önskar att vi kunde få slippa ha några fler kalas... Tror ni barnen kan gå med på det? ;)
På söndagmorgonen hade jag och Flora lite egentid i badrummet. :)
Jag klippte mig i fredags, och det blev kanske lite väl kort, men det växer ju ut.
Och Flora tog en cool bild i messengerappens snapchatkopia.
Lite senare på dagen kom tjejernas kompis Tilly, som brukar säga att hon önskar att hon var Floras och Lillys trilling. :) Så jag tog ut trillingarna på cyklar till en lekplats en stund medan Alfred var och jagade Pokémons med pappan.
Lilly fick förstås också ta några bilder sen, eftersom Flora fått.
Förresten, i torsdags blev jag intervjuad på P4 Malmöhus om mitt fanzine Fozzie. Så roligt! Om någon vill lyssna så finns länk här, på Fozzie-bloggen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar